Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*handskakning*


Den filosofiska skäggspegeln



- Hej

- Hej

- Vad vill du veta om mig?

- Vad vill du berätta om?

- Vad vill du höra?

- Jag vill veta vad som inte är inom dig


- Varför det då?

- För att förstå varför du låter dig bli styrd

- Om vad som inte är? Skojar du?

- Jag vet inte . . .

- Hej

- Hej på dig också

((( tystnad )))

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 15:12



Bookmark and Share


  Cris
:-) sch..

Du e underbar
2009-09-11

  Peter Matsa
Hmmm - vilket icke-samtal
skulle raka av mig det där skägget genast ...
2009-09-10

  Quasimodo
Hej på dig med där i spegelbilder!!!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman