Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker synd om dig...



för jag vet att du gav mig
vad ditt hjärta förmådde

tomheten och skadorna
du bar på längst därinne
var inte ditt fel

liksom jag inte kunde
råda över mina sår

jag tycker synd om dig
för jag vet att du gav
allt som du var kapabel till

vet att du la tid
omsorg och ödmjukhet

vet att du ville så mycket
kämpade på ditt sätt

men det räckte bara inte till

för du kunde inte älska...




Fri vers av devilsangel
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-10 16:22



Bookmark and Share


  Agnes
*touché*... det där slutet satt som en värja i bröstkorgen.
2009-09-10

  sulimaa
Åhhh ...jaa just på det sättet Petra...insiktsfull och vacker text..
2009-09-10

    Lindizz
Otroligt stark, känslosamt och sorgset.
2009-09-10

  aol
ruggig stark dikt som berörde mig sorgligt
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel