" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





TID OCH RUM

Sova i tid
och rum
Hand tryck
över näsryggen
följer
tänderna i
punkter
Magen bubblar
som en tabla
Känns som
Snorkeldykares bubblor
Simmar i
Ord
*
Halsränna
nosbränna
solbränd
Huden
luktar
svett
droppar
mellan brösten
lägger sig som
hinna i
motljus
*
Hjärnan på
högvarv, tåg
i rusningstrafik
Monstermovie
*
Täckets lakan
kväver
fötter attackerar
Fördröjd reaktion

Fragment
av
ord
fyller fylla,
dagen
efter




Fri vers av Osram
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-11 01:01



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Ett ord.. underbar!!!!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram