Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om längtan efter sinnesro och om att hitta hem.



Mörkersprickor

Gud,
sippra in i mig
i mina sprickor
och sår
jag vill hitta
hem
sippra genom mig
in i mörkersprickor
och spår
jag vill tillbaka
igen




Fri vers av Osram
Läst 622 gånger
Publicerad 2005-10-11 21:04



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Den första dikt hittills jag läst av dig som inte är arg, eller frustrerad. Det är bra med variation och du skriver här på ett nästan ömt sätt som tilltalar mig mycket. Bra!
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram