Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir vänner stumma

 

Snart flagnar brun hud

 

och

 

snäckor i hjärtkammare

 

en gång formade för njutning

 

Skavar

 

 

 

Man lever bara en gång

 

Säger de som snart ska dö

 

 

Fånga alla vågor

 

Som någonsin sköljt din strand

 

 

 

 

Ibland blir vänner stumma

 

Då lyssnar jag till

Röster

 

Som en gång valt en ton

och

Tron

 

 

Att allt skall smälta samman till mening 




Fri vers av Jazz-75
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 23:24



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker reflektion kring vänskap och dess skiftningar.

tyckte om stämningen.

förtjänar varma applåder!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75