Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan att såra dig



vet inte om jag kan
i detta tillstånd
låta dig riktigt nära mig

tomheten är mitt kalla näste
som låser mig fast
i den mörka natten

vet din godhets avsikter
din kärleks vilja
att hålla mig trygg
men ingenstans kan jag
somna lugnare
än i den famn jag hade förut

rädslan att såra dig
så djupt den skär mig
förökar blödande mynningar
så djupt att du kanske
knuffas undan av stöten
så orolig att stänga ute dig
skada din rena ödmjukhet

för kanske är du fel för mig
just i denna stunden
när jag inte hittar ut
från skuggornas labyrinter




Fri vers av devilsangel
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-15 20:27



Bookmark and Share


  Rosadelores
Jo, släpp in. Det gör ont att stå på andra sidan full med kärlek och vänta på något som kanske aldrig kommer...
2009-10-30

  Michaela Dutius
När hjärtat har sårats slår det inte- det darrar av rädsla
2009-09-26

  Suzy med punkterna
Så fint formulerat, stark känsla som känns nära
2009-09-17

  sulimaa
Så rätt tänkt ...kom fram ur labyrinten först...sedan kanske du vet hjärtat ...
2009-09-15

  SeXara
Vemodigt och vackert lilla ängel
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel