Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkpolisen vaknade till igen: 'egna' hör normalt ihop med flertal (pluralis) och inte ental (singularis) - undantag finns men de är få. 




Ack, så eget!


nog är det eget
hur eget
en del behandlar

sitt eget ord

själv sitter jag
tämligen ofta

vid eget bord

och tvivlar understundom på
att mitt ord

verkligen
är mitt eget




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP