Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dim - haiku

 

Morgondimmor slåss

mot den solklara luften

kastar in vit flagg




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 782 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-16 09:23



Bookmark and Share


  Deva
en mycket vacker kamp mellan två ljusfenomen!
2011-01-25

  christian hüls VIP
västkusthaiku, vilket fint ord! passar bra!
tack för en strålande fin sådan!
2011-01-25

  Fredrik P. VIP
en underbar
västkust-haiku!
2011-01-24

  Lindalou
Oerhört bra.
2009-09-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord, som trots
dimma mot
en glimma i
morgontimma!
2009-09-17

  lyckeli
snyggans!
2009-09-17

    ej medlem längre
Vacker bild av kampen vid dim-sol-fronten
2009-09-17

  Quasimodo
Inför en sådan morgon måste man kapitulera och bara vara, fint!!
2009-09-16

  Peter Matsa
Ja, sånt man snällt får kapitulera inför, liksom den här dikten :)
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris