Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:D *Enjoy*
http://www.youtube.com/watch?v=z-SNZ9dNS6s



Det rosa arkivet *grisarnas klan*

 



Grisarna samlades runt bordet
och smidde sitt plan. Så?

Så. instämde nickandes och
grymtandes grisarna så alla
grisarna öppnade garderoben
och tog på sig sina finaste
kostymer och ut gick grisarna
på  stan och började sjunga sådär
romantiskt som bara grisarna kan
allt gick som det var tänkt och
de blev omringade av världens
snyggaste kaniner

*ojdå jag kan inte bärga mig* tänkte
grisarna och log världens snedaste leende.

När sången tog slut applåderade
kaninerna, hoppandes upp och ner.

Gillade ni sången frågade grisarna
i kör.

Åh ja det var världens bästaste sång!
Bättre än små grodorna små grodorna!
Wow!Bravo!Bravo!

Nå, sa grisarna med ett flin då måste
ni enligt lagens långa arm betala det
redan förutbestämda priset. Ser ni
skylten? En puss - det är priset
annars kommer ni spendera kvällen
i fängelset och missa kaninernas
melodifestival.

Uuuh och uuf kaninerna till slut
bestämde sig att betala priset
så de pussade grisarna men
tyvärr dagen därpå satt alla
i sitt hus, under filten med
skrynkliga näsdukar runtomkring
för att alla fick svininfluesan.

Så. Nu dagdrömmer grisarna,
skapar nya äventyr medan vargen
blåser på ett korthus.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-16 19:16



Bookmark and Share


  Connie
Hihi, en helt underbar lite text, med glimten i ögat ;)
2014-08-13

  peter markurth
asg...bra
2009-10-01

  Peter Matsa
hehe :))
så går det om man stannar upp och beundrar sjungande grisar :)

kanske borde de haft ansiktsmask och bara kindpussat dem *hmmm*

det är nog trynet man ska passa sig för ... tror jag
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman