Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT MÖTA SIG SJÄLV!


Säg, har du någonsin
vågat möta dig själv?
Möta dig själv på riktigt;
skåda in i dig själv
i själva själens spegel,
se dig själv befriad från livets make-up,
fri från alla påklistrade etiketter,
fri från all falsk prestige…

Jag frågar åter:
Har du någonsin vågat möta dig själv?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-11 15:38



Bookmark and Share


    Jolith
Jag kan svara ja på den frågan, kan du? Bra skrivet!
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors