Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet du aldrig fattat



vilsenhet
du framhäver
när du trevande
söker dig in

förvirring
du skapar
där jag just funnit ro

beslutet du aldrig fattat
blev avbrutet avsked
just när jag var beredd
att lämna allt jag kände
begrava det du väckt

snälla om jag får
be dig en sista gång
lek inte med mitt hjärta

hur rädd jag är
syns inte utanpå
men inuti så liten
så darrande tunn

håll om mig om du ska
gå om du måste

men kom då aldrig åter igen




Fri vers av devilsangel
Läst 316 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-19 10:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ord som andas styrka i all litenhet.
2009-09-21

    Bodil Sandberg
Som alltid berör du stort kära poetissa som alltid bär du fram orden med intensitet och fullaste närvaro - oerhört starkt!
2009-09-20

  ~~*MariamAurore*~~
så vackert vännen

kramar om dig
2009-09-20

  sulimaa
Underbara smärtsamma lite rädda ord...samtidigt starkt och klarsynt!! Så väl uttryckt önskan...
2009-09-20

  friheten
wonderful
2009-09-19

  Miss Mod
Starkt förmedlat ultimatum, det känns.
2009-09-19

  LenaJohansson VIP
här vill jag bara skriva under. bra text
2009-09-19

  Junitvillingen
INGEN får trampa på dig hjärtat!! Denna "någon" får bestämma sig - antingen eller. Du är värd att bli behandlad med respekt, värme och ödmjukhet. KRAM!
2009-09-19

    ej medlem längre
Klarare än så här kan det knappast sägas: VISA RESPEKT!
För det är det jag läser in i din fina dikt. Att kräva respektfullt beteende är alla människors rättighet och självklarhet.
Strongt Petra!! Eloge!
2009-09-19

  etthjärtaäralltidrött
Känns längst in i hjärtat dessa ord.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel