Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste gå nu


Jag vill gå nu

Du måste släppa mig
Du kan inte hålla fast,
tvinga in mig i någonting
jag inte vill ha!


Jag måste gå.

Nu.

Jag är värd bättre.

någon som älskar hela mig
precis så som jag är,
som tycker jag är underbar med varje fiber av sin kropp

Varför ska jag nöja mig med mindre?




Fri vers av Osram
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-13 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram