Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara nuet vet

Bara nuet vet

mina tankar trötta irrar
mina klarblå ändlöst ser

härom natten de smektes av vintergatans flor
i månens frånvaro förstärkt till en glödande flod


Tomma rader
Ekande tankar
förtorkat bläck

brända fingrar
som sökt det okända
utan vilja
inspiration

kryssat sig fram
planlöst
bland bokstäver
splittrade tankar

hårda val
tvungna av insikt
Inte lättare för det

vägskäl passerade
nya vägar i sikte

oviss framtid
men visare kanske
bara nuet vet




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-21 08:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att bara leva NU kräver sitt men åh vad skänt när det fungerar
2009-09-21

  glittertindra
så är det.. funderande människa och det är i nuet man ska vara, ändå går man ständigt till historien och oroar sig för framtiden
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP