Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIGHETENS HJÄLTAR?


Hoppar högt
bra i tennis
golfens baddare
vinner på sin höjd i längden?
Bra, bra
hoppas ni är kvar!

Verkligheten finns
är ni lyckliga
när ni vinner i längden
på sin höjd ger det något att tänka på?

Något annat här i livet
själva livet finns ju kvar,
ändock döden står på lut.
Hoppa, hoppas på livet
på att livet på sin höjd
står kvar i längden, kvar till slut…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-10-12 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors