Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckliga luder



vita halvsneda tänder
i charmigt busigt flin
ovärderlig skönhet
som inte går att köpa
trots att hon är billig

har du råd att säga nej?




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad