'Sense" och Nonsens" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Sense" och Nonsens


Be - grepp



Tidens tand biter tag
Stunden förblöder . . .

av längtan

'Jag ska ta tidens tand till tandläkaren'




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-25 16:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En fyndig och bra text som jag gillade.. applåder
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman