Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att glömmas bort kan också vara en skräck,,


Mossbena


Och barken krökte sig från rötternas
fästen upp genom kronor, ut längs
varje späd liten kvist

mossan kroknade, tuvorna av gulnat
gräs föll isär som tvingad i mittbena tu


Ingen märkte något, men det hände
just lika fullt
det var Hon som vände sig i sin
bortglömda grav, ännu bitter över
sitt ödes orättvisa slut





Fri vers av Gawain
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 23:53



Bookmark and Share


  peter markurth
språkligt, perfekt, gillar den mkt...
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain