Mormor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Mormor




Utan vingar


Jag tänker.
Ibland drömmer jag.
Din gestalt, omgiven
av ljus.
Du är fortfarande gammal,
klädd som en ängel
utan vingar.




Fri vers av Osram
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-10-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram