Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst av sammet


Din röst är som sammet
Svepande Lugnande
och väl sammansatt

Du fyller mig med
din kraft
vi vibrerar tillsammans
i takt
Du vrålar ibland
som ett rovdjur
Ibland spinner du
som en katt

Du talar till mig
med din röst av sammet




Fri vers av Osram
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-10-14 15:55



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ja oj..vad en röst kan vara så underbar...och du beskriver det så väl !
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram