Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fåglar över vatten


Färg på läppar
I öra,
fukt av saliv

Hand
intrasslad i hår

Fingertoppar
kretsar
som fåglar
över vatten

Blicken smakar
hud
med krävande kyssar




Fri vers av Osram
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-13 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram