http://www.youtube.com/watch?v=423p-IDsvA0
Say you Say me" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=423p-IDsvA0
Say you Say me



Per - version



Om jag bara blev vi
gav dig min hand

skulle vi då kunna smitta iväg?

Skulle det hjälpa nåt?

När toppen är nådd
Är tanken att nå botten

ett efterlängtat

svindlande rus

b¤e¤f¤r¤i¤a¤n¤d¤e  

Man vet att man kommer
klara sig ändå och om inte
kommer man aldrig kunna
behöva försöka eller försaka

mer.

Döden är en god vän och rådgivare.

Spökenas viskningar
bruset av den bortglömda visdomen
och zombierna - besatthetens tjänare
den vackra
ensamma
sanningen


Perfektionens hemlighet
njutningens förvrängande
realitet


Ta panta rei och
varje version av allt
är sin egen

 

men ändå . . .

Vem är jag?


Den osynliga fotsoldaten?

Den brutna kedjans budbärare?

 

~¤ ↗↙




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 13:57



Bookmark and Share


  Peter Matsa
så vackert och tankfullt - fantasifullt
en filosofisk/existensiell underliggande fråga

man kan också börja på botten och gå långsamt mot toppen ~tänker jag
"njutningens förträngande realitet" eller är det njutningen som är realitet? hmmm

gillas mycket, applåd!
2009-09-28

    ej medlem längre
mystisk text som ställer mig undrande
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman