Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snor på spegeln


 

- Är du så där förbannad?

- Visst är jag det!

- Varför det då?

- Vadå varför det då? *smetar snor på spegeln*

- Men vad är det då?

- Som att du inte vet *smetar ännu mer snor på spegeln*

- Underkastelsens ljuvliga drog det är vad som är fel *pussar spegeln*

- mums vad är det som är fel med det då *valpögon*

- Ja ja ja jag vet hur jag ser ut du behöver inte visa mig *tar fram hammaren*

- Men, nu tycker jag att du ska lugna ner dig och
kom närmare se hur en kyss ser ut i spegelns dimma

- Du.

- Jag.

- Japp.

- Det är vad jag menade

- Ja ja ja *smetar ännu mer snor på spegeln, tar fönsterputsarens skepnad*




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-28 14:44



Bookmark and Share


  Peter Matsa
hmmm, jag brukar använda ajax ...
tankeväckande, dessa spegelreflektioner ...får mig att fundera och klura ... tack! :)
2009-09-28

  Lili Samuelsson VIP
detta är ju bara föör skönt, hur du inte bara kör dialogen utan också bildhänvisningar till, himla snyggt
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman