http://www.youtube.com/watch?v=q9jEudlmTJM
Lia - The Force of Love" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ett tankeexperiment - stillsamhet
http://www.youtube.com/watch?v=q9jEudlmTJM
Lia - The Force of Love



Tvillinghjärta och Hatha



Bakom stängda ögonlock och öppet hjärta
jordgloben kupas i händerna och kärleken
flödar genom tankarnas renhet, kärlekens
omsorg, den ovillkorliga färdas till hjärtat och
genom hjärtat, genom händerna färdas med vinden
inuti jordgloben och vinden smeker de övergivna
byggnaderna och ensamma hjärtan och kommer
tillbaks in i hjärtat och hjärnan vidgar sina vyer
sedan förvandlas jordgloben till mitt pulserande
hjärta, känner efter, pulslag efter pulslag vad
hjärtat vill berätta inuti mina kupade händer
 och jag skickar iväg min kärleks genuinitet och
låter den komma tillbaks. Men två tomma kupade
händer och ett öppet levande hjärta inuti jordgloben
kan bli så mycket mer. Den högra handen håller
månen och den vänstra handen håller solen
och kärleken flödar till dem och återvänder
till hjärtat, väcker hjärnan, försök att vända din blick
och öppna dina ögon, avfärda och glömma . . . vad är det
som händer nu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-29 16:01



Bookmark and Share


  peter markurth
gullig text...mkt bra
2009-09-30

  Peter Matsa
wow ... så vackert, häpnadsväckade fint skrivet om kärlek och besvarad sådan. en fråga som ekar ... applåd! bokmärkes!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman