Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN FLYKTAR


I förrgår slog The Beatles igenom
i går Bob Dylan
tiden mellan i dag och i går
vart tog den egentligen vägen?

Tiden bara sprang sin väg
70-tal, 80-tal och 90-tal.
Nu är det till och med nytt sekel.
Tiden flyktar snabbt…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-10-13 13:11



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
har du läst kurlanskys 1968? en nostalgitrip kan jag lova
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors