Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två kameleonter


Förförelsens underförstådda konsensus *putsa spegeln*


*tystnadens språk*

- Vem ska låtsas vara smartare?

- Jag vet inte har du lust?

- Visst har jag det orkar du leka att du är en naiv idiot

- Visst det går men då jag tröttnar kan jag låtsas vara smartare är det okej?

- Absolut*gäääsp* kom, nu måste vi börja annars tröttnar jag

- Okidoki ge mig något trevligt att suga på

- Hehe menar du det?

- Håll käften istället!

- Mmm tystnaden säger så mycket mer

- mmm och om vi lyckas bryta förtrollningen aaah

- Japp det har du rätt i *tar fönsterputsarens skepnad*

- Vänta, jag kan hjälpa dig *spottar på spegeln*




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 16:44



Bookmark and Share


  aol
ler så underfundigt fin poesi
2009-10-01

  peter markurth
söt, bra
2009-10-01

  Peter Matsa
hmmm
jepp, en ömsesidig dans, man måste anpassa stegen till varandra ... välja musik som båda gillar och kan dansa till. vem ska föra?
...tänker jag, tack fick mig att tänka
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman