Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart e det fredags myyyyys..


Lite laster måste till för att ge själen ro

En god malt whiskey

En vacker kvinna i knäet
i goda vänners lag i min lya
råder fin relax musik i bakgrunden
 
och
 
Ett gott stopp i min pipa.
 

 
 ¨¨¨¨¨¨¨¨

 
En god kopp rykande java

mitt skrivblock och penna i knäet
ensamhetens stilla sång nere vid havet
höra vågornas sång om frihet
 
och
 
Ett gott stopp i min pipa.

 
 
¨¨¨¨¨¨¨¨
 
En varm kopp choklad

en kanelsnäcka på en servett i knäet
min bästa vän diskuterande kärlek i livet
lyssnandes på skogens väsen
 
och 
 
Ett gott stopp i min pipa.
 
 
¨¨¨¨¨¨¨¨

 
Ett gott glas rumstempererat rödvin

ostbricka i mitt knä
lite musik av Mike Oldfield
granntjejen som hela tiden diskuterar tvättider
 
och
 
Ett gott stopp i min pipa.

 
 
¨¨¨¨¨¨¨¨

 
Lite värmande konjak

Kyssande en fager madam
hennes och mina
händer flätande i mitt knä
viskandes het åtrå i varandras öron
kännandes varandras heta andetag...
 
och
 
En god cigarett...

 

efteråt
 

 


 

 
 
 
 
 

 
 
 
  




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 813 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-03 00:33



Bookmark and Share


    Askanden
Jag litar inte på den som ingen last har.
2019-07-08

    ej medlem längre
Fint...
2009-11-24

  aol
så spontant naturligt jag följde dej i din fina dikt jag satt i rummet kände hea känslor och pipröken så gott doftande lungt ringlar sej mot taket där varma skuggor dansa ömt, så fint skriftat vännen, bokmärke
2009-11-03

    J. Herward
haha, lustigt att du läger märke tilldessa ''laster'' som ändå inte tynger ner, laster som bara råkar finnas där, vara där i olika sammanhang liksom,,,, .... man måste bara ha något i knät liksom!:)

skön känsla
2009-10-09

  Maria T
Jag följer med dig ner till havet
och lyssnar till vågornas stilla
sång om frihet.
2009-10-03

  Junitvillingen
"Laster" behövs för att göra livet kul & givande! Fortsätt njuta av både stoppet i pipan och kvinnan, whiskeyn & chokladen...huvudsaken att du MÅR BRA I SJÄLEN:-)) Härlig text att läsa så här på lördagmorgon min vän. *Kram*
2009-10-03

  sulimaa
Njut av livet Lasse :))) Det är du värd!!
2009-10-03

  Fånga dagen
Mycket välskrivet om livets njutbara laster
mvh a k
2009-10-03

  thyra
Du njuter livets goda :) Och vi fick läsa om det. Fint!
2009-10-03

    eva m h
Nu har jag avnjutit dessa rader fulla av njutningfulla laster

Tack!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP