Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är, alltså kretsar min värld kring mig


EgoVersum


Ibland står verkligheten bredbent
skrevande rakt över en, tom på all
anständig mening men just likafullt

ful och full av brister


Själv sitter jag bekvämt tillbakalutad
i en pose god nog att mer än bara
se bekväm ut, för

Jag är min verklighet, utan mig
finns den över huvud taget inte






Fri vers av Gawain
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 21:52



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Så kan man se det, men bättre är att veta att den finns ändå; det är visst det som är skillnaden på att vara barn och att vara vuxen?
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain