http://www.youtube.com/watch?v=tJO7dxz1a_o
Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del I : Slumpens vingar omfamnar . . .
Del II : Slumpens nycker http://www.youtube.com/watch?v=tJO7dxz1a_o
Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull




Vad är det som fattas? *vänligt besök* Del I + II


I -¤ Genom rädslans ögon

Bli inte solen sa internet trollet och försvann.
Vadå bli inte solen? Tänkte jag för mig själv,
jag är jag, bara det, vad andra ser medan de
jämför sin natur med min Är en annan sak.

Den satt länge på en sten och betraktade solen
blev solbränd och glömde bort alla tankar som
väcktes, fokuserade sig på hudens plåga och sedan
tog ett dopp i havet . . .

Jag förstår inte, det kan ju va att det är naivismens
beskydd - blindheten, vad som beskyddar mig och
tiden går framåt . . . som jag fick veta av samhället . . .

II - Genom kärlekens ögon

Bit inte solen
sa internet trollet

Vad vill du mig igen? Räcker det inte med förra gången eller glömmer du? Eller är det så. Att eftersom jag lyckas överleva dig tycker du att jag är odödlig?

Vill du ha ett till sugmärke? Frågade internet trollet med ett brett leende på sina läppar

Tss sa jag nonchalant och tittade på trollet med en genomborrande blick och lekfullt leende

Nähä sa trollet och sträckte ut sin tunga nu är denna förklädda sol borta!

Jaså sa jag och vände min blick. Japp! Oj! Taaack internet trollet! Ska du busa vidare nu?

Japp, du vet hur det är sa trollet och försvann

mmm sa jag och blundade, vakna drömmar har sin charm . . .

http://www.youtube.com/watch?v=Ej1zMxbhOO0
The Phantom of the Opera




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gulligt och väldigt feminint.
Tycker om detta.
Du är skön, Nightie.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman