Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en ledsen poet


Såvitt jag kan se och avgöra
skriver du strålande
Så långt jag i dikten kan höra
mejslar du målande
Såframt du ett minne vill störa
präntar du pålande...

Torka du tårarna salta
din ton är din egen – unik
Andra på versfötter halta
hos dig hör jag sfärers musik…




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-04 12:57



Bookmark and Share


  ULJO
Detta borde en bibel för oss poeter.
2009-11-30

  PainSucks
vem skulle inte bli glad av denna :)
2009-10-21

  Ronny Berk
en väl tänkt och väl skriven uppmuntran; tycker om ...ja !
2009-10-06

  glittertindra
fin :) uppmuntrande...
2009-10-04

  Erik L
Väl skaldat! En dikt som kan göra den dystraste poet lite gladare till sinnet.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP