http://www.youtube.com/watch?v=P7H5Ud5NfrY

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bli en novell
http://www.youtube.com/watch?v=P7H5Ud5NfrY




Man lär sig av livet*repeat?*

 
Det var inte Amorens pil


Varje gång jag dör en skugga hastigt springer ifrån platsen
är det min skugga eller min melodi som färdas vidare?
De som visste vad som skulle ske eller var en del av

är redan samlade och smuttar på vin nöjda med beslutets
resultat, vad som skulle stabilisera kedjan de ingick i

tysta ned deras inre skrik och sen finns de som springer till platsen
där jag dör men har kommit för sent och skuggan som springer

ifrån platsen

den älskar också men aldrig fick vad den sökte för

ibland kan man inte se vad som inte tycks vara viktigt.  . .

- ett obetydligt icke prisvärt konstverk . . . den skapande tiden . . . av den bortglömda barndomen . . . vuxen - domens skugga . . . hör du stegens eko?

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 21:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Uff...Beklagar dubbelexponeringen.
2009-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Tror du är lite inne på psykedelia...

Mamas & Papas, Jefferson etc.

Melodier är till för att färdas vidare.
2009-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Tror du är lite inne på psykedelia...

Mamas & Papas, Jefferson etc.

Melodier är till för att färdas vidare.
2009-10-07

  Peter Matsa
fantastisk inledning ... skapar många tankar
"är det min skugga eller min melodi som färdas vidare?"

vemodigt vackert som bara den ... hoppas det blir en novell
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman