Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj i hals.

Det bor en böld i halsen
den tog sina grejer
och flyttade in,
bara trängde sig in
och tog sin plats
utan att fråga om lov.

Nu får polisen farbror doktorn
tvinga den att flytta.
Hoppas han kan.




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 21:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
halsböld bort, meddetsamma!!!!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP