Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan bli en novell
http://www.youtube.com/watch?v=KrCR53jd1yQ



Utan förutfattade meningar - intentionens renhet


 


Din intention blev ett namn . . .

Gabriel ack du Gabriel du fanns inte

men denna natt omfamnade du mig
tog mig i din famn, lät din kropps tyngd
och form bli ett med min kropp och själ,
ovanpå mig och in i mig in i hela min kropp
och medan jag blundade i stundens rogivande
trygghet Amore kom och Amores fjäderlätta smekning
blev vindens bris som smekte min kind.

Allt var som det borde vara, denna stund . . .

Tystnaden talade om en till okänd sanning
allt annat finns inte . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av Night Soul Woman
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-07 13:41



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Kan definitivt bli en novell, säger jag med mina förutfattade meningar.
"medan jag blundade i stundens rogivande" – en höjdare
"trygghet Amore kom och Amores fjäderlätta smekning " – inget vidare (jag hajar men använd inte klyschor du kan bättre än så).
Tufft va'?
Ska vara så. Du är bra men inte färdig (vilket inte heller jag är).
Titeln är en femetta.
2009-10-08

  Just Emotions
jättebra skrivet!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman