Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycka synd









Idag vill jag bara gråta
Idag vill jag bara tycka synd
Det finns inget du kan göra
Det finns inget annat som jag vill
Bara tycka synd om mej
En liten stund till




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-10-14 14:15



Bookmark and Share


  Daniel Blomqvist
Så uttryckfullt i så enkla ord. En mästares poesi klottrat på skoltoan
2005-10-17

  Jessi
Ibland måste man få tycka synd, helt ok
2005-10-14

  Charly
Det får man göra ibland och det har du rätt till. Kram
2005-10-14

  Osram
Den här tycker jag om.
Jag gillar hur du använder dig av utrymmet.
Det får en extra dimmension

av tomhet.

Det är som om texten i hörnet är du
och du vill bara sitta där, ett litet tag till.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon