Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Calin:)
http://www.youtube.com/watch?v=V3zy-4cGG2M



Vill du köra över mig?



Varsågod, min kropp är nyasfalterad
av alla svarta känslor jag blev mottagaren av
Så om du råkar vara berusad av kärlekens vin
kör långsamt och följ de vita sträckarna men
risken är att du inte ska kunna se bortom din
näsa och crasha på ett träd eller byggnad och
sånt. Så varsågod hur snabbt kan du köra?




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-08 17:01



Bookmark and Share


  Neal
ha ha anytime ;)
2009-10-09

  Betlehemsstjärnan VIP
jag kör väldigt långsamt, men tar till mig dina ord väldigt snabbt/B
2009-10-08

  Quasimodo
Här ska man köra väldigt försiktigt så man hinner se allt det vackra och inte riskera sitt liv eller andras !!
2009-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte KÖRA över...
2009-10-08

  peter markurth
stark
2009-10-08

  Peter Matsa
här gäller det att väga orden på guldvåg :)
snyggt levererat kärnfullt budskap i skön poetisk form - applåd!
2009-10-08

    Calin
Kul att det kommer något vettigt ur allt mitt svammel:)
*lol*
Nöjet är på min sida.Tack
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman