Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärnsten

Solen svettas kåda
ett ögonblick för evigt,
fluga i bärnsten




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-10-14 20:25



Bookmark and Share


  Jessi
Gillar!
2005-10-18

    Daniel Sund
Magnifik!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Florence