Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens bismak


Hon läppjar min blick
slukar min beröring
Han dricker mitt skratt
tuggar min empati
Av alla mina smaker
går endast en alla förbi
bjuder dem alla på meny
ta vad ni behöver
min själ ensam kvar på sitt fat
för stark eller svag i sin smak ?
som utspottad alltid blir över

..efter livets frosseri..




Fri vers av Ord
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-14 21:45



Bookmark and Share


  Propella
Riktigt snygga formuleringar - du är en stark skribent. Ta vara på det.
2005-11-10

  Markattan
Synnerligen välskrivet om vad livets törnar kan göra med själen. Du får ett bra flyt och snabb takt på alstret med ditt snygga upplägg. Gillar!
2005-10-22

  Janjohan
Damer sätter sina spår! Hujedamej! Bra!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord