Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från sjukbädden skriker tystnaden



Vägar finns det många
och frosten biter på
höstdagarna har anlänt
men fortfarande lyser solen så
med dagsvärme . . .

och jag vandrar den här dagen
och inte ger influensan vika
kroppen skriker efter styrka
och jag skriker med
hälsa vänd åter

Då vill jag dansa och sjunga
jag vill ha dig i min famn
och den här gången
släpper jag dig inte

 . . . avsaknaden av dig

bränner ut mig min älskade









Fri vers av DanSan
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 13:26



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2010-09-18

  Maria T
Hoppas hälsan har vänt åter
så du kan dansa och sjunga
och vara glad.
2009-10-17

    sunnanvind
Krya på dig! Kram!
2009-10-13

  Måna N. Berger
Kärlek är bra för immunförsvaret min vän! Krya på dig!
2009-10-12

    ej medlem längre
Vackert!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan