Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när nymånen ber oss

 

 


små steg sönderplockade
lämnade i dig
saknaden i uppvaknandet


och vi övar oss
att säga adjö


när nymånen ber oss
att släppa taget
och låta längtan löpa fri




Fri vers av kath
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-10-15 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, fastnade speciellt för mittenstycket
2005-10-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Första strofen fick jag läsa flera gånger innan den gav mig något - den var svår. Andra strofen känns ofullständig, det saknas ett "i" eller liknande - tycker jag. Tredje strofen var mycket bra, med sina alliterationer, sin mystik och sin nymåne!
2005-10-15

  vissla
den här spar jag som bokmärke för att njuta av ibland
2005-10-15

    Bodil Sandberg
sååå vackert kath
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath