Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korpens tal

 





ropar, letar, faller
igen, tillbaka i dina spår
dina ord stannar
smeker mitt svaga jag


sorterar känslan
överlever
väntar ännu en dag


i vinden hörs
om vi lyssnar
korpens tal


i takt med änglars vingeslag




Fri vers av kath
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-10-16 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath