Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färger blandas

 

färger blandas
täcker mina ögon
väcker drömars lust


där vi är ett
för ett tag
åter
efter
den långa vandring
öknen gav


där rosor
sällan, eller aldrig
kantade vår stig


men våra minnen
var vårt vatten
höll oss vid liv




Fri vers av kath
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-10-16 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath