Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må de vila ännu en stund . . .




Orden som ej kommer . . .


*
Jag skulle vilja säga
om jag bara tordes
*
Jag skulle ropa om
bara rösten bar
*
Skingra mina tankar
de få jag har kvar
*
Du min tunga låt höra
snälla bär . . .
*
De få orden ifrån
mina läppar
*
Låt dem komma
fram här
*







Fri vers av DanSan
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-23 00:24



Bookmark and Share


  Rachel Roth
orden kommer i denna text, de kommer och berör. Tack!
2009-11-14

  dendärNadja
Väldigt bra!
2009-10-25

  Ola Rydberg
Snyggt skildrat Dan
2009-10-25

  Kape
Vacker skildring av ord man vill säga, men inte kan. Mycket bra!
2009-10-25

  Carl O Andersson
Ord man vårda
Ty om hårda
De föröda
Döda . . .
Men här
I dikten de längtan bär
och en åtrå när
där orden spröda
Kärleksröda
Får känslorna att glöda
2009-10-25

  Maria T
Vacker dikt om längtan och
vacker bild i dimma
2009-10-23

  The Stargazer
Du säger mycket med de här få orden, och jag kan verkligen känna igen mig i dem. Särskilt de första två styckena är träffande och starka tycker jag. Måste även berömma det fina upplägget och den alldeles underbara bilden.
2009-10-23

  Måna N. Berger
och orden hörde dig, och kom..
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan