Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde ljusets söndag

När jag tänder det fjärde ljuset

i vår gamla adventsljusstake

händer något som jag inte väntat

 

ett fönster öppnas till mitt hjärta

och jag gråter när jag känner värmen

som sköljer över mig

 

det är förhoppningar och minnen

och på något sätt förundran

över styrkan i livet som tänds

 

nu är det bara några dagar kvar

tills vi får sjunga med änglakören i natten

Ett barn är oss fött för att visa på kärleken!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 22:43



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Ser fram emot söndag. Då kanske även snön kan förstärka undret. Hälsar vännen Fredrik
2009-12-15

  Per Rydberg
Jag tycker mycket om din dikt!
2009-12-14

    baruk
Vackert!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP