Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annelie Helsing.


Saknaden efter dig.

Jag saknar dig när du åker iväg , Tårarna rinner på min kind.
Jag saknar att få hålla om dig just nu.
Att släppa dig känns hårt , jag hoppas att vi möts snart igen.
Du tog ett jobb som du erbjöds .
Jag hoppas du bjuder mig på en romantisk middag när du kommer hem igen.
Jag är din exfru och jag hoppas att vi möts i duchen nästa gång.
Du får gärna smeka mig och hålla mig varm medans vi är tillsammans.
Puss från din exfru




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP