Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Du berörde mig

Du väckte min känslor när du berörde mitt hår.
Känslorna av att ha dina händer där blev en passion av livet.
Du är livet och kärleken för mig.

Tänk att få kyssa just dig.
Det vore rena passion elden.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-16 18:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord...
2014-09-21

  Lars Hedlin
Längtansfullt varmt
2014-09-20

  aol
Hett vackert fint känsloladdat
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP