Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Du rörde mina händer

Idag så blev jag så glad att få se dig.
Det var länge sedan vi ?sågs?
Bara att se dig så väkte du mina känslor för just dig.
Jag gick bakom dig då du räckte din hand.
Din beröring gav mig mycket, energi och passion .
Jag hade lust att hångla med dig så mycket passion väkte du i mig.
Dina ögon sa något att du ville .
Fattar inte att just du väker känslor .
Saknar just dig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-26 19:21



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Annelie :-)

kram på dig..
2014-08-26

  aol
Häftigt varmt kärleksfullt skaldat vännen
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP