Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helisng


på ett arbete

på ett jobb t ex finns det alltid tre pers..
en onde
den gode
den fule..

den gode? får bara veta att han knappt duger...men är han spolare tillags

den onde? du milde..utser sig som chef..vinner alltid vad et gäller försäljning..alla omkring är nästan livrädd för denne man..

den fule? skämtar kanske om det kan vara något..men inte ofta..deras pajas..egentligen vill han inte en fluga när..

den som tyvärr får skit? den gode..
inte bra..
eller som en vis man sa:
"var dig själv,alla andra är redan upptagna.."
(Oscar wilde)




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-28 20:18



Bookmark and Share


  aol
Verkligen insiktsfullt skrivet,
2015-11-27

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfullt
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP