Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


tänker på dig

Jag tänker på dig natt och dag.
Snart blir jag galen av denna saknad.
Jag saknar dina kramar din härliga pussar , dina blickar .
Du är så saknad av mig ska du veta.
Jag hoppas jag inte har gjort dig ledsen på något sätt.
Vill så gärna få det rätt mellan oss igen.
Skulle så gärna fika med dig och förklara för dig, vad jag känner .





Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-19 07:33



Bookmark and Share


  ULJO
Du delar med dig på ett fantastiskt sätt så du är värd att bli placerad
2014-10-25

  Lars Hedlin
Bra att få ut sina känslor...
2014-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Att kunna beskriva sina känslor är aldrig fel...
2014-10-19

  nalltuss
Du skriver så gripande och medryckande. Så kan det kännas när något hindrar.




2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP