Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag av vår

Kommer du ihåg våren sa månen

när den friska luften fyllde mitt sinne

och planetens ljus vandrade med månen på promenad

 

Himlen lyste av blå neon

solens minne fanns ännu inpräntat i luftens krispighet

då min mun svarade månen med ett leende

 

Läpparnas mjukhet berörde hjärtats minne

där doften av vilsam melankoli

väckte längtan efter koltrastens toner




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP