Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna möten går knappt att beskriva med ord


Kärleken är fri

 

Varje andetag,

varje blick,

varje beröring,

varje skratt,

varje känsla

tatuerade sakta och omsorgsfullt in ett hjärta i hennes hjärtmuskel

permanent märkt av djupet i hans själ,

 

Hans ogråtna tårar

det busiga leendet

en mjuk stämma,

vilt skenande tankar

och modet hos dem bägge

visade henne vägen till sårbarhetens innersta väsen. 

 

När klockan slog midnatt och ensamheten återvände,

smärtade hennes nya hjärta med en sorgsen ton.

I tystnaden bad hon om mirakel,

medan minnet fick henne att le

och hennes ovetande själ fylldes av längtan.




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 21:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fantastisk text - som verkligen lyfter!

2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP