Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mörke mannen gör entré igen


Tillit

 

Tydliga steg mot golvet
blanka skor och slanka ben
skymtar i en ögonvrå

En skälvning går genom kroppen
längtan efter beröring
håller upp andetagen

Hörande hans leende
när han låter sin blick
stryka henne ömt

En stöt av elektricitet
förmedlas genom kroppen
när hans hand följer ögonen

Hon andas djupt
och låter sig falla
djupt in i det varma mörkret




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-18 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP